Ts Night Vision Wireless PT beltéri IP Wifi kamera

 

Az első általam bemutatott készülék a TS Night Vision Wireless PT beltéri IP Wifi kamera.

 

Ahogy azt a képen is láthatjuk a maga a rendszer egyetlen fő alkotóelemből áll ez pedig maga a wifi kamera amire a dobozból való kicsomagolás után a kamera hátulján található menetes furatba bele kell csavarni a wifi antennát. Második lépésként csatlakoztatni kell az adaptert a wifi kamera hátuljába, majd harmadik lépésként a hálózati kábel egyik felét a kamerába kell csatlakoztatni, a másik felét a router csatlakozójába, és már készen is áll a kameránk a telepítésre, rögzítésre.

A wifi kamera élesítése után következő lépésként telepítenünk kell a szoftvert. A szoftvert a mellékelt CD-n találhatjuk meg és pár darab next után nyomnunk kell egy kövér close-t a telepítés végén, szóval rendkívül egyszerű a wifi kamera telepítése. Ezek után az ActiveX vezérlőt kell installálni számítógépünkre, ez épp olyan egyszerű mint a szoftver telepítése. Miután mind két összetevőt telepítettük számítógépünkre, az asztalon megtalálható lesz a wifi kamera ikonja.

wifi kamera

Wifi kamera

 

A wifi kamera interneten távolról is elérhető, valamint interneten keresztül is irányítható. A kamera mozgásterét a képen is láthatjuk függőlegesen 120°-ot képes fordulni, valamint vízszintesen további 270°-ban képes elfordulni. Ezeket a mozgásokat két módon lehet elérni a wifi kamera esetében, ebből az egyik a már előbb megemlített interneten, számítógépen keresztül való manuális ( kézi ) irányítás, valamint az automata robot üzemmód amikor a kamera automatikusan forgatja a fejegységét. A kamera mellékelt CD-jén található szoftverrel akár 16 db kamerát is egy rendszerbe köthetünk így akár szükség esetén egy kezelő felületen egyszerre mind a 16 wifi kamera képét láthatjuk valamint irányíthatjuk őket külön-külön.

 

A wifi kamera riasztórendszerhez is köthető amin keresztül a kamera is képes riasztani mozgás esetén, valamint fordítva is működhet a dolog, amennyiben a riasztó riasztásba kezd “felébreszti” a kamerát, és a wifi kamera rögzítésbe kezd. Beállítható, hogy riasztás esetén a kamera e-mailban értesítsen és/vagy ftp-n a felvételt azonnal töltse fel az internetre. Amennyiben a kamerát riasztó rendszertől függetlenül használjuk, a wifi kamera ugyanúgy képes e-mail-es riasztást küldeni nekünk.

 

wifi kamera

Wifi kamera

 

A wifi kamera tulajdonságai:

– Nagysebességű videó processzor
– Magas érzékenységű 1/4 CMOS érzékelő
– Képfelbontás : 300k Pixel
– Forgatás és döntés ( Pan&Tilt )
– Optimalizált MJPEG videó tömörítés
– Több felhasználó vezérlés
– Beépített WEB szerver, IE-hez
– Vezeték nélküli hálózat ( WI-FI/802.11/b/g)
– Dinamikus IP és UPNP LAN és internet támogatás ( ADSL,Cable modem )
– Mozgás érzékeléskor riasztás
– Forgat 270° és dönt 120° ( Pan&Tilt ) vezérlés
– Fotó kép készítése
– Multiprotokol alkalmazás : HTTP/TCP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP
– WEP/WPA/WPA2 titkosítás
– 3G mobiltelefon alkalmazás
– Operációs rendszer : Microsoft Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7
– Böngésző : IE6.0 / IE7.0 / IE8.0 / Firefox / Safari / Google chrome stb.

 

A wifi kamera minimum rendszer követelménye:

CPU: 2.06GHZ
Memória: 256Mb
Hálózati kártya: 10Mb
Videó kártya: 64Mb
Operációs rendszer: Windows 2000/Xp/Vista/7

 

A csomag tartalma:

1db Wifi kamera
1db IP Wifi antenna
1db DC tápegység
1db Hálózati kábel
1db Szerelő keret
1db Használati utasítás /ANGOL/
1db CD

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük